apoel dudelange
December 12, 2019 Προγνωστικά Στοιχήματος prognostika stoiximatos προγνωστικα προγνωστικα στοιχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος 12/12

Καλημέρα στους αναγνώστες του Bethome Cyprus! Η χθεσινή ημέρα ήταν εξαιρετική, αφού επιβεβαιώθηκαν τα δύο σημεία που προτάθηκαν. Η Μπάγερν με την Τότεναμ (3-1) επαλήθευσαν το g/g και over 2.5 από το ημίχρονο, ενώ η Ρεάλ πέρασε από την έδρα της Μπριζ (1-3), πληρώνοντας στο 2.20. Η σημερινή ημέρα έχει στο πρόγραμμα αναμετρήσεις του Europa League, πάμε στοίχημα προγνωστικά με δύο επιλογές.

ΑΠΟΕΛ – Σεβίγια Προγνωστικά

Ο ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη στην έδρα της Ντουντελάνζ με σκορ 0-2, εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή του στην επόμενη φάση, καθώς ακόμα και αν ισοβαθμήσουν με την Καραμπάκ, υπερτερεί. Θυμίζουμε ότι αναδείχτηκαν ισόπαλες στο Αζερμπαϊτζάν (2-2), ενώ οι “Γαλαζοκίτρινοι” επικράτησαν με 2-1 στο ματς του “ΓΣΠ”. Το παιχνίδι στο Λουξεμβούργο το “καθάρισαν” από νωρίς, αφού ο Μάτιτς έδωσε προβάδισμα στο 14′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 43′ ο Μερκής σκόραρε με κεφαλιά για το 0-2. Ενδιάμεσα, αμφότερες είχαν από ένα δοκάρι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, αποβλήθηκαν από ένας παίκτης για κάθε ομάδα. Για τον ΑΠΟΕΛ τα νεότερα έχουν να κάνουν με την απόλυση Ντολ και την έλευση ως υπηρεσιακού (δεν έχει διευκρινιστεί) του Λούκα Χατζηλούκα. Τέσσερα σερί N/G μετρούν οι “Γαλαζοκίτρινοι”.

Η Σεβίγια γνωρίζει ότι έχει προκριθεί και μάλιστα ως πρώτη από τον όμιλο εδώ και καιρό. Δεν είχε σημαντικό ανταγωνισμό από καμία από τις υπόλοιπες τρεις ομάδες. Στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής στο Γιουρόπα Λιγκ, επικράτησε με σκορ 2-0 της Καραμπάκ, εντός έδρας. Ως είθισται στα ευρωπαϊκά ματς, ο Λοπετέγι έκανε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τους “Νερβιονένσες” να φτάσουν σε μια σχετικά εύκολη επικράτηση. Το σκορ άνοιξε ο Χιλ στο 61′, ενώ στις καθυστερήσεις ο Νταμπούρ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Πέμπτη νίκη σε ισάριθμα ματς στον όμιλο, ενώ δεν έχει υποστεί ήττα για δέκα αγωνιστικές σε όλες τις διοργανώσεις. Μετρά 4 συνεχόμενα παιχνίδια με under 2.5 γκολ.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει κίνητρο για το σημερινό παιχνίδι, στον ΑΠΟΕΛ θα παραταχθούν με νέο τεχνικό. Φυσικά οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, όμως περιμένουμε αντίσταση από του “Γαλαζοκίτρινους”. Ποντάρουμε στην ισοπαλία με απόδοση 3.60 στην parimatch.

Κοπεγχάγη – Μάλμε Προγνωστικά

Η Κοπεγχάγη είναι σε καλή κατάσταση τελευταία, με τέσσερις νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, όμως είναι μακριά από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, νίκησε τη Λουγκάνο εκτός έδρας στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής, με σκορ 0-1. Προηγήθηκε στο 26′ με το τέρμα του Τόμσεν και στη συνέχεια προσπάθησε να ελέγξει το ρυθμό του ματς. Η Λουγκάνο δεν κατάφερε να γίνει ιδιαιτέρως απειλητική και το σκορ δεν άλλαξε. Είναι στην κορυφή του ομίλου με εννέα πόντους και κρατά την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την πρόκριση. Με νίκη ή ισοπαλία είναι στην επόμενη φάση, ενώ σε περίπτωση ήττας, θα περιμένει το αποτέλεσμα στο Κίεβο.

Η Μάλμε με τη νίκη της επί της Ντιναμό Κιέβου την προηγούμενη αγωνιστική, με σκορ 4-3 στη Σουηδία, μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Είναι στο +2 από τους Ουκρανούς και θέλει νίκη για να είναι δεδομένα στην επόμενη φάση ή ισοπαλία, αρκεί να μη νικήσει τη Ντιναμό καθώς υστερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Η Μάλμε δεν έχει υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, το οποίοι έχει ολοκληρωθεί, στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει κρατήσει το μηδέν σε πέντε. 3/5 ματς με under 2.5 στο Γιουρόπα Λιγκ. Ίδιος αριθμός με γκολ εκατέρωθεν.

“Τελικός” στο “Τέλια Πάρκεν” με τη Σκανδιναβική μονομαχία να βγάζει μία από τις δύο ή και τις δύο ομάδες στην επόμενη φάση. Ποντάρουμε στην ισοπαλία με απόδοση 3.30 στην parimatch.

 Ηλίας Μαλιγιάννης