cyprus first division prognostika
February 3, 2020 Προγνωστικά Στοιχήματος prognostika stoiximatos προγνωστικα προγνωστικα στοιχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος 03/02

Καλημέρα στους αναγνώστες του Bethome Cyprus! Η χθεσινή ημέρα ήταν αρνητική, αφού δεν επιβεβαιώθηκαν τα δύο πονταρίσματα που προτάθηκαν. Οι φιλοξενούμενοι δε βοήθησαν στα δύο g/g σε Κύπρο και Βέλγιο, αφού ΑΕΛ -Απόλλων (2-0) και Κλαμπ Μπριζ – Άντβερπ (1-0) έληξαν no goal. Πάμε στοίχημα προγνωστικά με δύο νέες προτάσεις για το απόλυτο.

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ – ΑΕΚ Προγνωστικά

Το Παραλίμνι πήρε ισοπαλία με σκορ 1-1 εκτός έδρας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, στη “μάχη” που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Προηγήθηκε στο σκορ στο 51′ με τον Χαμπαρτζουμιάν, όμως δέχτηκε πίεση από τους γηπεδούχους που πέτυχαν γκολ ισοφάρισης στο 87′. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, ύστερα από εκείνη με το ίδιο σκορ για το Κύπελλο με αντίπαλο τη Δόξα, δίχως ήττα για τρεις αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Μετρά 4 σερί παιχνίδια με under 2.5 γκολ, ενώ δέχεται 2+ γκολ σε 6 από τα 8, εντός έδρας. Πρόσθεσε στο ρόστερ της τον έμπειρο επιθετικό Σαντίκ, ενώ οι επίσης νεοφερμένοι Μπαρμπόσα και Μπάλαζιτς έχουν ήδη αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια. Από τραυματισμό ταλαιπωρείται ο μέσος Αγκίρι, συμπλήρωσε κάρτες ο Σίτο Ριέρα.

Η ΑΕΚ προέρχεται από μεγάλης σημασίας νίκη επί της ΑΕΛ, με σκορ 3-1 εντός έδρας. Ο Τρισκόφσκι με δύο πέναλτι στο 15′ και το 54′ σκόραρε για το 1-0 και το 2-1 αντίστοιχα, ενώ ο Ακοράν στο 77′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, “τρέχει” αήττητο σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Μετρά 4/6 παιχνίδια με over 2.5 γκολ και σκοράρει σε 6 από τα 8 εκτός έδρας. Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν ο αμυντικός Μόισοφ και ο μέσος Νάτσο Κάσες. Απέκτησε συνολικά τέσσερις παίκτες, με τους Φερνάντεθ, Γκολομπάρτ, Γκονθάλεθ και Ναράνχο να υπογράφουν συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα. Εκτός αποστολής οι Γκαρσία και Γιάννου, αμφίβολοι οι Τρισκόφσκι, Χέφελ και Κίβενι.

Εκτίμηση: Η ΑΕΚ είναι σε καλή κατάσταση τελευταία και με ανεβασμένη ψυχολογία αφού μπήκε στην εξάδα. Ποντάρουμε στο διπλό με απόδοση 1.90 στην parimatch.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΝΑΠΟΛΙ Προγνωστικά

Η Σαμπντόρια εξακολουθεί να ψάχνει τα πατήματά της και ένα καλό σερί στο πρωτάθλημα, προέρχεται από τη “λευκή” ισοπαλία με αντίπαλο τη Σασουόλο εντός έδρας. Δεν κατάφερε να σκοράρει, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 25′. Δεύτερη ισοπαλία σε πέντε ματς πρωταθλήματος, μετρά επίσης μία νίκη και δύο ήττες. Δεν έχει καταφέρει να εξασφαλιστεί όσον αφορά την παραμονή, είναι στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη και σίγουρα θα είναι από πάνω όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της τρέχουσας αγωνιστικής. Μετρά 3/5 παιχνίδια με g/g και over 2.5.

Η Νάπολι πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε της Γιουβέντους στο Σαν Πάολο με σκορ 2-1. Προηγήθηκε στο 63′ με τον Ζιελίνσκι και στο 86′ ο Ινσίνιε διπλασίασε το προβάδισμα των “Παρτενοπέι”. Ο Ρονάλντο απλά μείωσε στις καθυστερήσεις. Επέστρεψε στις νίκες ύστερα από αρνητικό σερί τριών αγώνων στη Serie A. Τρεις νίκες και δύο ήττες στα τελευταία πέντε ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι ακόμα μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Μετρά 4/5 παιχνίδια με under 2.5 γκολ τελευταία. 3/5 με εύρος τερμάτων “2-3”.

Εκτίμηση: Αναμένεται κλειστό παιχνίδι, με τη Νάπολι να έχει προβάδισμα για τη νίκη. Ποντάρουμε στο εύρος γκολ “2-3” με απόδοση 2.00 στην parimatch.

Ηλίας Μαλιγιάννης