nea salamina prognostika
February 10, 2020 Προγνωστικά Στοιχήματος prognostika stoiximatos προγνωστικα προγνωστικα στοιχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος 10/02

Καλημέρα στους αναγνώστες του Bethome Cyprus! Η χθεσινή ημέρα δεν είχε θετικό πρόσημο, καθώς επιβεβαιώθηκε ένα από τα τρία σημεία που προτάθηκαν. Η Ρεάλ επικράτησε στην έδρα της Οσασούνα (1-4), όμως η Ομόνοια υπέστη ήττα-σοκ από τον Εθνικό (1-2) και η Μπάγερν με τη Λειψία “κόλλησαν” στο μηδέν. Στην ενότητα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας επιλέγουμε πονταρίσματα σε αναμετρήσεις από Κύπρο και Ελλάδα.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΔΟΞΑ Προγνωστικά

Η Νέα Σαλαμίνα προέρχεται από ήττα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας με σκορ 2-1 για το πρωτάθλημα. Καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 51′, ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σιάθα στο 67′. Δώδεκα λεπτά αργότερα δέχτηκε δεύτερο γκολ από τον Λούκας Σόουζα για το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Πουρσαϊτίδιη ηττήθηκε ύστερα από έξι αγωνιστικές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μετρά 4/5 παιχνίδια με αμφίσκορο και 3/5 με σύνολο γκολ over 2.5. Εντός έδρας δέχεται γκολ σε 8 από τα 9 ματς.

Η Δόξα ηττήθηκε από την Ομόνοια εκτός έδρας με σκορ 4-1 για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Κυπέλλου. Κακή εμφάνιση συνολικά, οι γηπεδούχοι σκόραραν από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο. Στο 41′ και το 45′ η Ομόνοια έκανε το 2-0. Η Δόξα έβγαλε αντίδραση με την έναρξη του δεύτερου μέρους και μείωσε με τον Μπόλιεβιτς στο 49′. Παρ’ όλα αυτά, δεν το χάρηκε για πολύ αφού στο 52′ και το 61′ δέχτηκε ακόμα δύο γκολ. Τρίτη σερί ήττα, τέταρτη στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια. Μετρά τρία συνεχόμενα ματς με over 2.5.

Εκτίμηση: Η Νέα Σαλαμίνα είναι σε καλύτερη κατάσταση και αναμενόμενα θεωρείται φαβορί για τη νίκη. Η Δόξα θα προβάλει αντίσταση αφού δεν έχει κάτι να χάσει ως η τελευταία ομάδα στην κατάταξη. Ποντάρουμε στο over 2.5 με απόδοση 1.85 στον stoiximan.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Προγνωστικά

Ο Παναιτωλικός προέρχεται από την ισοπαλία με σκορ 1-1 εντός έδρας με αντίπαλο την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όμως κατάφερε να φέρει το παιχνίδια στα ίσια στο 60′ με τον Ντάουντα. Μετρά μία νίκη και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε από τον Αστέρα στην Τρίπολη με σκορ 2-1. Είναι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με δεκατρείς πόντους, τρεις περισσότερους από τον ουραγό Πανιώνιο. Μετρά 4/5 παιχνίδια με γκολ εκατέρωθεν. 5/6 είχαν εύρος τερμάτων “2-3”.

Ο Βόλος επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 της Λαμίας εντός έδρας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Το γκολ της νίκης για τους Βολιώτες σημείωσε ο Μάντζης στο 49′. Νίκησε ύστερα από τρεις αγωνιστικές, μετρά συνολικά δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. 4/5 παιχνίδια έληξαν με no goal και under 2.5. Μετρά 25 πόντους στη βαθμολογία και είναι σε απόσταση τριών βαθμών από την εξάδα και τα πλέι οφ πρωταθλητή. Μηδέν γκολ σε έξι από τα έντεκα παιχνίδια εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Εκτίμηση: Ο Παναιτωλικός δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και πιο έτοιμος για τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Ο Βόλος δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα εκτός έδρας. Ποντάρουμε συντηρητικά στο εύρος γκολ “2-3” με απόδοση 1.95 στον stoiximan.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Νέα Σαλαμίνα – Δόξα   Over 2.5 γκολ (1.85)

Παναιτωλικός – Βόλος   2-3 γκολ (1.95)

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε! 

Ηλίας Μαλιγιάννης