premier league analyseis
February 14, 2020 Προγνωστικά Στοιχήματος prognostika stoiximatos προγνωστικα προγνωστικα στοιχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος 14/02

Καλημέρα στους αναγνώστες του Bethome Cyprus! Η κακοδαιμονία των τελευταίων ημερών συνεχίστηκε με 1/2 σημεία να επιβεβαιώνονται χθες. Μίλαν και Γιουβέντους επαλήθευσαν στο “2-3” γκολ (1-1), όμως Άντβπερ και Γκενκ έμειναν στο 1-1 επίσης, από το πρώτο ημίχρονο και χάθηκε το over 2.5 γκολ. Στην ενότητα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας, ποντάρουμε σε αναμετρήσεις από Αγγλία, Γερμανία και Βέλγιο.

ΓΟΥΛΒΣ – ΛΕΣΤΕΡ Προγνωστικά

Η Γουλβς προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα. Μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια. 3/5 ματς έληξαν με αμφίσκορο, ίδιος αριθμός με σύνολο γκολ under 2.5.

Η Λέστερ αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 κόντρα στην Τσέλσι εντός έδρας, στο πλαίσιο της Premier League. Προέρχεται από 4/5 παιχνίδια με γκολ εκατέρωθεν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς. Είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με -2 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

ΕκτίμησηΑμφίρροπη αναμέτρηση ως προς τον τελικό νικητή, δε χρειάζεται να ρισκάρουμε σημείο, αφού αμφότερες θα ψάξουν το γκολ. Ποντάρουμε στο αμφίσκορο με απόδοση 1.75 στην parimatch

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ Προγνωστικά

Η Ντόρτμουντ προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Λεβερκούζεν για την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με σκορ 4-3. Προηγήθηκε με 1-2 στο 33′ και 2-3 στο 64′ όμως με δύο γκολ του Μπέιλι στο 81′ και το 82′ οι «Ασπιρίνες» πήραν το τους τρεις βαθμούς. Δεύτερη σερί ήττα για τη Ντόρτμουντ έπειτα από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, από τη Βέρντερ (3-2). Μετρά τρεις νίκες και δύο ήττες στα τελευταία πέντε ματς, όλα έληξαν με over 3.5 γκολ.

Η Άιντραχτ επικράτησε με άνεση της Άουγκσμπουργκ εντός έδρας με σκορ 5-0. Παραδόξως το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 1-0. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε διάστημα πέντε αγώνων για την Άιντραχτ, μετρά επίσης μία ισοπαλία στο αήττητο σερί της. 3/5 παιχνίδια έληξαν με αμφίσκορο και άλλα τόσα με σύνολο γκολ over 2.5.

ΕκτίμησηΑναμετρώνται δύο ομάδες που αγωνίζονται επιθετικά. Ποντάρουμε στο g/g και over 3.5 με απόδοση 2.05 στην parimatch.

ΕΟΥΠΕΝ – ΓΑΝΔΗ Προγνωστικά

Η Έουπεν ηττήθηκε από τη Σιντ Τρούιντεν (5-2) εκτός έδρας, σε μια αναμέτρηση που ουσιαστικά δεν είχε υψηλό κίνητρο. Είναι στο +12 από την τελευταία Σερκλ Μπριζ και δε θα κινδυνέψει. Έχει ως στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των πλέι οφ Γιουρόπα Λιγκ. Μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος. Η ήττα από τη Σιντ Τρούιντεν έβαλε τέλος στο αήττητο σερί τριών αγωνιστικών. Δέχεται γκολ σε 8 από τα 12 εντός έδρας.

Η Γάνδη δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με την Άντερλεχτ (1-1), όμως μπορεί να είναι ικανοποιημένη με την ισοπαλία, αφού διεύρυνε το αήττητο σερί της για έξι αγώνες πρωταθλήματος. Παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 49 πόντους, εννέα λιγότερους από την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ. Γενικότερα η πορεία είναι εξαιρετική φέτος, δείχνει ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο από τη Μπριζ και έχει να αποδείξει πολλά στα πλέι οφ. Σκοράρει σε 10 από τα 12, εκτός έδρας.

Εκτίμηση: Η Γάνδη έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, έχει ανώτερο σύνολο και ισχυρότερο κίνητρο. Ποντάρουμε στο 2 με over 2.5 γκολ με απόδοση 2.20 στην parimatch.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΓΟΥΛΒΣ – ΛΕΣΤΕΡ  G/G  (1.75)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ  G/G & Over 3.5  (2.05)

ΕΟΥΠΕΝ – ΓΑΝΔΗ  2 & Over 2.5  (2.20)

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε! 

Ηλίας Μαλιγιάννης