February 17, 2020 Προγνωστικά Στοιχήματος prognostika stoiximatos προγνωστικα προγνωστικα στοιχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος 17/02: “Μιλάνε” οι έδρες

Δευτέρα (17/02) σήμερα, το πρόγραμμα μπορεί να είναι σαφώς μικρότερο σε σχέση με το Σαββατοκύριακο, ωστόσο το Bethome Cyprus έχει ξεχωρίσει τρία προγνωστικά στοιχήματος τα οποία στα μάτια μας, τουλάχιστον, έχει αρκετή αξία. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Χάνει παντού η Τορίνο

Θα ξεκινήσουμε από την Ιταλία και τον αγώνα Μίλαν – Τορίνο. Οι γηπεδούχοι έδειξαν καλό πρόσωπο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Γιουβέντους την Πέμπτη (13/02). Κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, αλλά ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις από το σημείο του πέναλτι, ενώ το τελευταίο 20λεπτό αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Ερνάντες.

Η Τορίνο, από την πλευρά της, διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, έχει τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, δέχεται γκολ με χαρακτηριστική άνεση και απόψε το έργο της είναι δύσκολο. Η Μίλαν έχει το προβάδισμα, με τον άσσο στο 1.60, θα τον συνδυάσουμε με το Over 1.5, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται στο 1.97 για να προσθέσουμε αξία στο σημείο μας.

Το παίρνει η Τσέλσι

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την επιστροφή στις νίκες και την παραμονή της στην πρώτη τετράδα ψάχνει η Τσέλσι, μετά από τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες κόντρα σε Άρσεναλ και Λέστερ, αμφότερες με 2-2, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Η Γιουνάιτεντ αγνοεί τη νίκη στα τρία πιο πρόσφατα ματς της στο πρωτάθλημα. Σε αυτά, μάλιστα, δεν κατάφερε καν να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Πιο συγκεκριμένα, έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Γουλβς, ενώ ηττήθηκε με 2-0 τόσο από τη Λίβερπουλ, εκτός έδρας, όσο και από την Μπέρνλι, στο “Ολντ Τράφορντ”.

Οι “μπλε” δείχνουν ανώτεροι τη δεδομένη στιγμή, θέλουν να πάρουν το ματς για να εδραιωθούν στην τετράδα, ενώ ακολουθεί για αυτούς ακόμη ένα ντέρμπι με την Τότεναμ, την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά και οι μάχες στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν. Θέλουν να πάνε σε αυτά τα ματς όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι, μία ηρεμία που μπορούν να την κερδίσουν, έστω και σε ένα βαθμό, με νίκη απόψε. Στο 1.87 προσφέρεται ο άσσος στον Stoiximan.

Η ώρα του ΟΦΗ

Ολοκληρώνουμε με την ελληνική Σούπερ Λιγκ και τον αγώνα ΟΦΗ – Ατρόμητος. Την ευκαιρία να κάνει σημαντικό βήμα για την είσοδό του στα πλέι οφ έχει σήμερα ο ΟΦΗ. Υποδέχεται τον Ατρόμητο, στη συνέχεια φιλοξενείται από την ΑΕΚ, ενώ την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας θα υποδεχθεί τη Λαμία. Επομένως, δεν έχει περιθώρια για απώλειες στην έδρα του. Ο Ατρόμητος είναι σε κακή κατάσταση, στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του δεν έχει νίκη, δε σκόραρε σε κανένα από αυτά, στα έξι ηττήθηκε. Διεκδικεί και αυτός την παρουσία του στα πλέι οφ, αλλά η εικόνα του δεν πείθει ότι μπορεί να πετύχει το στόχο του. Θεωρούμε ότι οι Κρητικοί θα εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 1.85.

Αυτές είναι οι προτάσεις στοιχήματος του Bethome Cyprus από τα παιχνίδια της Δευτέρας. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!