apoel cyprus
February 20, 2020 Προγνωστικά Στοιχήματος prognostika stoiximatos προγνωστικα προγνωστικα στοιχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος 20/02: Μπορεί τη νίκη ο ΑΠΟΕΛ

Σπουδαία βραδιά απόψε (20/02), με τα πρώτα παιχνίδια για τη φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ να πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμα. Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται στις 22:00 τη Βασιλεία με στόχο να κάνει βήμα πρόκρισης στους “16”. Θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ προκύπτουν δύο ακόμη προγνωστικά στοιχήματος από τους αγώνες της Πέμπτης. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχει ξεχωρίσει το Bethome Cyprus!

Άσσος με κάλυψη

Θα ξεκινήσουμε από το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ελβετία. Τον παράγοντα έδρα θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη και να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Προέρχεται από τη νίκη με 4-1 επί του Απόλλωνα, στο ΓΣΠ είναι παραδοσιακά ανταγωνιστική σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η Βασιλεία, από την πλευρά της, δεν έχει μπει καθόλου καλά στο 2020. Τέσσερα επίσημα παιχνίδια έχει δώσει με το νέο έτος και στα τρία από αυτά ηττήθηκε, ενώ κέρδισε μόνο τη Ζυρίχη. Ο σοβαρός και αποφασισμένος ΑΠΟΕΛ μπορεί να φτάσει απόψε στη νίκη. Εντός έδρας, άλλωστε, κέρδισε τόσο την Καραμπάγκ, όσο και τη Σεβίλλη στη φάση των ομίλων. Θα επιλέξουμε τον άσσο αλλά με την κάλυψη του Draw No Bet (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) προκειμένου να περιορίσουμε το ρίσκο. 1 DNB, επομένως, η επιλογή μας, σε απόδοση 1.90 στην bet365.

Με τα γκολ στον Πειραιά

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Ολυμπιακός – Άρσεναλ. Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να έχουν μπροστά τους το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά προέχει το σπουδαίο παιχνίδι με τους Λονδρέζους. Ο Ολυμπιακός επιθετικά διαθέτει ταλέντο και ποιότητα, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια, εκτός από εκείνο με την Μπάγερν στο Μόναχο. Η Άρσεναλ, από την πλευρά της, με τη χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ να είναι ουσιαστικά χαμένη, θα ψάξει τη διάκριση μέσω της Ευρώπης. Έχει και αυτή το εύκολο γκολ, αλλά δε φημίζεται για τις αμυντικές αρετές της. Η λογική λέει ότι το παιχνίδι θα έχει γκολ, δύσκολα το σκορ θα μείνει χαμηλά, και με το Over 2.5 να προσφέρεται στο 1.80 στην bet365 cy δεν μπορούμε παρά να το επιλέξουμε.

Αδικείται η Μπράγκα

Η τρίτη και τελευταία πρόταση προκύπτει από την αναμέτρηση Ρέιντζερς – Μπράγκα. Δε χωρά αμφιβολία ότι οι Σκωτσέζοι στο γήπεδό τους είναι μία ομάδα που μπορούν να κερδίσουν τον καθένα. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δεν εμφανίζονται αρκετά πειστικοί και σήμερα βρίσκουν απέναντί τους μία αντίπαλο σε εξαιρετική κατάσταση. Η Μπράγκα έρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Μπενφίκα εκτός έδρας και στα δέκα τελευταία παιχνίδια της είναι αήττητη, με εννέα νίκες, κερδίζοντας μεταξύ άλλων, τόσο την Πόρτο, όσο και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παράλληλα, στα πέντε εκτός έδρας ματς που έχει δώσει φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ, σε προκριματικά και όμιλο, έχει ισάριθμες νίκες! Οι Πορτογάλοι προσφέρονται σε αποδόσεις αουτσάιντερ, και το 2.37 στο οποίο βρίσκουμε το 2 DNB έχει μεγάλη αξία!

Συνοπτικά τα σημερινά Προγνωστικά Στοιχήματος

ΑΠΟΕΛ – Βασιλεία: 1 DNB (1.90 @ bet365 cy)
Ολυμπιακός – Άρσεναλ: Over 2.5 (1.80 @ bet365 cy)
Ρέιντζερς – Μπράγκα: 2 DNB (2.37 @ bet365 cy).