February 22, 2020 Προγνωστικά Στοιχήματος prognostika stoiximatos προγνωστικα προγνωστικα στοιχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος 22/02: Με Απόλλωνα, Αστέρα και Γιουνάιτεντ

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου (22/02) και το Bethome Cyprus έχει ξεχωρίσει τέσσερις προτάσεις από το σημερινό πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση Απόλλων Λεμεσού – Δόξα Κατωκοπιάς και τρεις ακόμη, από Σούπερ Λιγκ και Πρέμιερ Λιγκ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά στοιχήματος που προκύπτουν.

Θα ξεκινήσουμε από τον αγώνα Απόλλων Λεμεσού – Δόξα Κατωκοπιάς. Υποχρεώσεις για το Κύπελλο είχε μεσοβδόμαδα ο Απόλλωνας, επικράτησε 2-0 του Εθνικού Άχνας και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες στο Πρωτάθλημα. Για το Κύπελλο αγωνίστηκε και η Δόξα μεσοβδόμαδα, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ομόνοια, σε μία αναμέτρηση που είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς στο πρώτο ματς είχε ηττηθεί με 4-1. Στο Πρωτάθλημα, φιγουράρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με 11 πόντους, ενώ στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς της σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη. Ο Απόλλωνας έχει την ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες και στο Πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο. Μπορεί να κερδίσει με καθαρό σκορ, ο άσσος σε συνδυασμό με το No Goal προσφέρεται σε απόδοση 1.78 στον stoiximan.

Η επόμενη επιλογή μας προκύπτει από τη Σούπερ Λιγκ και την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός. Κρίσιμη νίκη, η οποία τον διατηρεί σε τροχιά πλέι οφ πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας Τρίπολης, επικρατώντας 1-0 εκτός έδρας του Βόλου. Διατηρείται αήττητος στα πέντε τελευταία παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα, βρίσκεται στο -2 από την εξάδα και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για την είσοδό του σε αυτή. Ο Παναθηναϊκός έρχεται από την εύκολη εντός έδρας νίκη με 3-1 επί του Παναιτωλικού, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από τις τρεις διαδοχικές ήττες από ΠΑΟΚ (δύο στο Κύπελλο) και ΑΕΚ (στη Σούπερ Λιγκ, στις οποίες δε σκόραρε καν). Οι πράσινοι έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα πλέι οφ, οι γηπεδούχοι είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο, στην έδρα τους είναι αποτελεσματικοί και θεωρούμε ότι μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, Για να περιορίσουμε το ρίσκο, θα επιλέξουμε το 1 DNB το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.00 στον stoiximan.

Δύο επιλογές από την Πρέμιερ Λιγκ

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ, από όπου προκύπτουν δύο προτάσεις. Η πρώτη είναι ο άσσος σε απόδοση 2.15 στον αγώνα Μπέρνλι – Μπόρνμουθ. Οι γηπεδούχοι έχουν πάρει τα… πάνω τους το τελευταίο διάστημα, παραμένουν αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έχουν δώσει και υποδέχονται μία ομάδα, η οποία μακριά από το κοινό της χάνει σημαντική από τη δύναμή της. Άσσος, επομένως, η επιλογή μας. Η δεύτερη, είναι και πάλι η νίκη των γηπεδούχων, στο παιχνίδι Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον. Η Γιουνάιτεντ διεκδικεί ακόμη και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετρά τρεις διαδοχικές νίκες και φιλοξενεί την Μπράιτον, η οποία δε διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της. Άσσος, λοιπόν, σε απόδοση 1.95 στην bet65.

Συνοπτικά τα σημερινά προγνωστικά

Απόλλων – Δόξα: 1 & No Goal (1.78 @ stoiximan)
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: 1 DNB (2.00 @ stoiximan)
Μπέρνλι – Μπόρνμουθ: 1 (2.15 @ bet365)
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον: 1 (1.95 @ bet365)