Kai Havertz football player
May 18, 2020 Προγνωστικά Στοιχήματος prognostika stoiximatos προγνωστικα προγνωστικα στοιχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος 18/05: Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η Λεβερκούζεν

Καλημέρα στους αναγνώστες του Bethome Cyprus!

H χθεσινή ημέρα δεν ήταν καλή για τη στήλη, καθώς δεν πέρασαν τα δύο σημεία που προτάθηκαν. Η Μπίλεφελντ προηγήθηκε της Όσναμπρικ στο πρώτο μέρος αλλά δε φρόντισε να “κλειδώσει” τους τρεις βαθμούς και ισοφαρίστηκε στο 90+4′ (1-1), ενώ στο Κολωνία – Μάιντς (2-2) έγινε ανοικτό ματς και σημειώθηκαν περισσότερα από “2-3” γκολ. Το σημερινό κουπόνι είναι φτωχό, κλασικό δευτεριάτικο ουσιαστικά, όμως δεσπόζει το ματς της Βέρντερ με τη Λεβερκούζεν. Πάμε στοίχημα με δύο αναμετρήσεις από Bundesliga και Yokary Liga του Τουρκμενιστάν.

Το πρώτο παιχνίδι που θα αναλύσουμε είναι εκείνο ανάμεσα στη Βέρντερ Βρέμης και τη Λεβερκούζεν.

Η Βέρντερ Βρέμης είναι σε δεινή βαθμολογική θέση και θα δώσει την τελική της μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ενδεικτικό ότι βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης και απέχει πέντε πόντους από τη Φορτούνα Ντίζελντορφ που με βάση την υπάρχουσα συγκομιδή, θα δώσει μπαράζ παραμονής. Η Βέρντερ δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης για έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και μετά από πέντε σερί ήττες, πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Χέρτα με σκορ 2-2. Σε έντεκα παιχνίδια πρόσφατα, πριν τη διακοπή, έκανε εννέα ήττες. Μετρά 3/5 ματς με over 2.5 γκολ και 4/5 με εύρος τερμάτων “2-3”.

Η Λεβερκούζεν ήταν σε ανοδική πορεία το διάστημα πριν από τη διακοπή και πήγαινε από νίκη σε νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Στο τελευταίο ματς που έδωσε πέρασε από την έδρα της Ρέιντζερς με σκορ 1-3 για το Γιουρόπα Λιγκ. Έκανε εννέα νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Είναι στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει την ευκαιρία με νέο “τρίποντο” να πλησιάσει στον πόντο την τέταρτη Λειψία. Προέρχεται από 3/5 παιχνίδια με σύνολο γκολ over 3.5. Εκτός έδρας, σκοράρει σε εννέα από τα συνολικά δεκατρία παιχνίδια που έχει δώσει. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα.

Εκτίμηση: Η Λεβερκούζεν είναι σαφώς ανώτερο σύνολο και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στην αναμέτρηση. Φυσικά, θα παίξουν ρόλο η απραξία και το άδειο γήπεδο, ωστόσο περιμένουμε η ομάδα του Μπος, να υπερισχύσει. Ποντάρουμε στο διπλό με απόδοση 1.71 στον stoiximan cy.

Το δεύτερο παιχνίδι που θα “ρίξουμε” στο δελτίο της ημέρας είναι της Σαγκαντάμ με αντίπαλο τη Νέμπιτσι, για τη Yokary Liga του Τουρκμενιστάν.

Η Σαγκαντάμ είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά και αναμενόμενα κέρδισε έδαφος στην κατάταξη. Δεν έχει υποστεί ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Άσγκαμπατ και σκορ 1-1. Ήταν πίσω στο σκορ από το πρώτο μέρος, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει στο 54′ για να πάρει εν τέλει το βαθμό της ισοπαλίας. Μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε αγωνιστικές πρόσφατα. Όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει στο φετινό πρωτάθλημα έληξαν με under 2.5 γκολ.

Η Νέμπιτσι από την πλευρά της δεν είναι στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση, ηττήθηκε εκ νέου για το πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Αχάλ με σκορ 1-2 εντός έδρας. Προηγήθηκε μόλις στο 9′ με εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο το ημίχρονο έκλεισε στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της νίκης στο 69′. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη στα τελευταία πέντε ματς για τη Νέμπιτσι. Με συγκομιδή έξι πόντων είναι στην τελευταία τριάδα της κατάταξης. Σκόραρε μόλις στο ένα από τα τέσσερα εκτός έδρας.

Εκτίμηση: Ξεκάθαρο φαβορί η Σαγκαντάμ, που έχει απέναντί της μια ομάδα που δε σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα εκτός έδρας. Όλα τα ματς των γηπεδούχων έχουν πάει σε χαμηλό σκορ. Ποντάρουμε στον άσο με under 3.5 γκολ με απόδοση 1.93 στον stoiximan cy.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Βέρντερ Βρέμης – Λεβερκούζεν  2  (1.71)

Σαγκαντάμ – Νέμπιτσι  1 & Under 3.5  (1.93)

Ηλίας Μαλιγιάννης