ahal fc turkmenistan
May 19, 2020 Προγνωστικά Στοιχήματος prognostika stoiximatos προγνωστικα προγνωστικα στοιχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος 19/05: Δύο ανοικτά ματς με γκολ

Καλημέρα στους αναγνώστες του Bethome Cyprus!

H χθεσινή ημέρα ήταν επιτυχημένη για τη στήλη, αφού πέρασε με άνεση το “διπλό” της Λεβερκούζεν στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης (1-4). Από την άλλη διακόπηκε η αναμέτρηση της Σαγκαντάμ με αντίπαλο τη Νέμπιτσι, ως εκ τούτου υπήρξε κέρδος. Το σημερινό κουπόνι είναι αρκετά φτωχό σε αγώνες, πάμε στοίχημα με δύο αναμετρήσεις από Yokary Liga του Τουρκμενιστάν και Ρεζέρβες Λευκορωσίας.

Το πρώτο παιχνίδι που θα αναλύσουμε είναι εκείνο ανάμεσα στην Αχάλ και την Άλτιν Ασίρ.

Η Αχάλ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο τη Νέμπιτσι, με σκορ 1-2 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Έμεινε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, μόλις στο 9′ από εκτέλεση πέναλτι, όμως κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Αλανούροφ στο 69′. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Αχάλ και τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 18 πόντους, τρεις περισσότερους από την Άλτιν Ασίρ, ενώ μετρά και ένα παιχνίδι λιγότερο. Προέρχεται από 3/5 ματς με Ν/G και 4/5 με εύρος τερμάτων “2-3”.

Η Άλτιν Ασίρ από την πλευρά της πήρε εύκολη νίκη με σκορ 0-4 με αντίπαλο τη Μερβ εκτός έδρας. Πέτυχε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, τα πρώτα από το 30λεπτο κι έπειτα. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες έπειτα από την ήττα με κόντρα στη Νέμπιτσι με σκορ 1-0 εκτός έδρας. Τρεις επιτυχίες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, εξακολουθεί να κυνηγά την Αχάλ που είναι στην κορυφή. Έχει σημειώσει τρία over 2.5 γκολ στα τελευταία πέντε και άλλα τόσα με αμφίσκορο. Εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκησε σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ σκοράρει σε τρία από αυτά.

Εκτίμηση: Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής που το θέλουν εξίσου και οι δύο ομάδες. Ωστόσο, εκείνη που βολεύεται και με την ισοπαλία είναι η Αχάλ, που έχει το +3 κι ένα ματς λιγότερο. Ποντάρουμε στο g/g με απόδοση 1.75 στη bet365.

Το δεύτερο παιχνίδι που θα “ρίξουμε” στο δελτίο της ημέρας είναι της Ντινάμο Μπρεστ Β’ η οποία αντιμετωπίζει τη ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ Β’.

Η Ντινάμο Μπρεστ Β’ δεν είναι σε καλή κατάσταση τελευταία, γνώρισε νέα ήττα στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής, με αντίπαλο την Ενερτζέτικ Β’ και σκορ 2-1. Παραμένει χωρίς νίκη για έξι ματς, μοναδικό θετικό αποτέλεσμα που έχει πάρει, είναι η ισοπαλία δίχως τέρματα κόντρα στη Μπελσίνα Β’ εκτός έδρας. Μετρά μόλις τέσσερις πόντους συγκομιδή, με μία νίκη και μία ισοπαλία έπειτα από εννέα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. 4/5 ματς τελευταία έληξαν με g/g και over 2.5 γκολ. Δέχεται γκολ σε τέσσερα από τα πέντε εντός έδρας.

Η ΜΠΑΤΕ Β’ δε διαφέρει σε πολύ όσον αφορά τη συγκομιδή πόντων από την αντίπαλό της, καθώς είναι επίσης χαμηλά στην κατάταξη με μόλις επτά βαθμούς. Ωστόσο, έχει πάρει τους έξι από αυτούς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, στατιστικό που δείχνει την αγωνιστική της άνοδο. Στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής, επικράτησε με σκορ 3-0 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Σλουτσκ Β’. Μετρά 4/5 ματς με N/G και έξι συνεχόμενα με εύρος γκολ “2-3”. Εκτός έδρας έχει πάρει μία νίκη και μία ισοπαλία, ενώ έχει βρει δίχτυα σε τρία από τα πέντε παιχνίδια.

Εκτίμηση: Από τις δύο, εκείνη που έχει δείξει σημάδια βελτίωσης τελευταία είναι η ΜΠΑΤΕ Β’ και έχει μικρό προβάδισμα νίκης. Επιλέγουμε το combo g/g και over 2.5 με απόδοση 1.65 στη bet365.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Αχάλ – Άλτιν Ασίρ  G/G  (1.75)

Ντινάμο Μπρεστ Β’ – ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ Β’  G/G & Over 2.5  (1.65)

Ηλίας Μαλιγιάννης