paok vs osfp greece
June 6, 2020 Προγνωστικά Στοιχήματος prognostika stoiximatos προγνωστικα προγνωστικα στοιχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος 07/06: Σκοράρουν και οι δύο στο ντέρμπι… γοήτρου!

Καλημέρα στους αναγνώστες του Bethome Cyprus!

Την ώρα που γράφεται η στήλη, μόνο το παιχνίδι της Ρέγκενσμπουργκ έχει ολοκληρωθεί, η οποία επικράτησε της Ντάρμσταντ με σκορ 3-0 και επιβεβαίωσε το over 2.5 που προτάθηκε. Συνολικός απολογισμός του Σαββατοκύριακου, τη Δευτέρα. Το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα περιλαμβάνει αγώνες για τις κατηγορίες της Γερμανίας, της Πορτογαλίας, ενώ το μεγάλο γεγονός είναι ότι επιστρέφει στη δράση και η ελληνική Super League.

Το πρώτο παιχνίδι που θα αναλύσουμε είναι από τη Bundesliga, όπου η Ουνιόν Βερολίνου φιλοξενεί τη Σάλκε.

Η Ουνιόν γνώρισε βαριά ήττα με αντίπαλο τη Γκλάντμπαχ εκτός έδρας, με σκορ 4-1. Δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο μέρος και παρότι μείωσε στο 50′ με τον Άντερσον, δέχτηκε ακόμα δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος. Ήταν η τέταρτη ήττα σε διάστημα πέντε αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, διατηρείται μεν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, δεν έχει εξασφαλιστεί δε, αφού η απόστασή της από τη Φορτούνα είναι στους τρεις πόντους. Δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης για έξι αγωνιστικές. Μετρά 3/5 ματς με γκολ εκατέρωθεν.

Η Σάλκε πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα και τρίτη που δεν καταφέρνει να σκοράρει. Το 0-1 της Βέρντερ διαμορφώθηκε με το γκολ του Μπίτενκουρ στο 32′. Η αλήθεια είναι ότι δεν προλαβαίνει να… κινδυνέψει, είναι στο μέσο της κατάταξης, όμως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για τους παίκτες και τον κόουτς Βάγκνερ. Υπάρχει σαφές επιθετικό πρόβλημα, με τις αξιόπιστες λύσεις να είναι ελάχιστες. Δίχως νίκη για έντεκα αγωνιστικές, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες στα πρόσφατα οκτώ, εκτός έδρας.

Εκτίμηση: Η Ουνιόν έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς, καθώς σιγά-σιγά “αγχώνεται” από Μάιντς και Φορτούνα που πλησιάζουν. Η Σάλκε δε δείχνει κανένα σημάδι βελτίωσης, όμως θα το παλέψει. Ποντάρουμε στο εύρος γκολ “2-3” με απόδοση 1.95 στη bet365.

Το δεύτερο παιχνίδι που θα προσθέσουμε στου δελτίο της ημέρας, είναι από τη ελληνική Super League, στο πλαίσιο της οποίας ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τα πλέι οφ με στόχο το καλύτερο δυνατό, αν και γνωρίζει ότι ο τίτλος έχει χαθεί. Η απόσταση από τον Ολυμπιακό είναι στους 14 πόντους. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή, επικράτησε με 3-2 των “Ερυθρόλευκων” εντός έδρας, στο πλαίσιο του Κυπέλλου, το οποίο αποτελεί πλέον το βασικό του στόχο. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία έξι ματς σε πρωτάθλημα, Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός είναι άνετος βαθμολογικά, έχει από δύο νίκες, ισοπαλίες και ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε πριν τη διακοπή. Προέρχεται μάλιστα από 5/6 under 2.5 γκολ. Η ήττα με 3-2 από το “Δικέφαλο του Βορρά” στο Κύπελλο, αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο Φάληρο. Το ίδιο και το τελικό 1-1 με αντίπαλο τη Γουλβς στο “Καραϊσκάκης” στο πλαίσιο των “16” του Γιουρόπα Λιγκ.

Εκτίμηση: Ο ΠΑΟΚ ξέρει ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου, όμως, όπως συμβαίνει και από πλευράς Ολυμπιακού, το κίνητρο του γοήτρου είναι αρκετά ισχυρό. Άλλωστε για τους γηπεδούχους, υπάρχει και η ΑΕΚ που “καραδοκεί”. Θα ψάξουν το γκολ αμφότερες, ποντάρουμε στο g/g με απόδοση 1.80 στη bet365.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Ουνιόν Βερολίνου – Σάλκε  2-3 Γκολ  (1.95)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός  G/G  (1.80)

Ηλίας Μαλιγιάννης