panaitolikos greek super league
June 7, 2020 Προγνωστικά Στοιχήματος prognostika stoiximatos προγνωστικα προγνωστικα στοιχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος 08/06: Το κίνητρο είναι μονόπλευρο

Καλημέρα στους αναγνώστες του Bethome Cyprus!

Την ώρα που γράφεται η στήλη, μόνο το παιχνίδι της Ουνιόν Βερολίνου με αντίπαλο τη Σάλκε έχει ολοκληρωθεί, στο οποίο επαληθεύτηκε το ποντάρισμα στο εύρος γκολ “2-3” (1-1), που προτάθηκε. Το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα περιλαμβάνει αγώνες για τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και την ελληνική Super League.

Το πρώτο παιχνίδι που θα “ρίξουμε” στο δελτίο της ημέρας είναι της Λαμίας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, για τα πλέι οφ υποβιβασμού στην ελληνική Super League.

Η Λαμία μπαίνει στα πλέι άουτ χωρίς να έχει ιδιαίτερη πίεση, αφού είναι στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη. Ωστόσο, προέρχεται από σερί δίχως νίκη για δώδεκα αγωνιστικές. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν από τη διακοπή, ηττήθηκε με σκορ 3-0 από τον ΟΦΗ, εκτός έδρας. Μπήκε πολύ νωθρά στο ματς, και δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Μάλιστα, στο 21′ οι γηπεδούχοι ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0 και ουσιαστικά “καθάρισαν” το ματς. Τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα τελευταία πέντε ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μετρά 4/6 παιχνίδια με no goal. Δέχεται γκολ σε 8 από τα 13 ματς, εντός έδρας.

Ο Παναιτωλικός είναι στην προτελευταία θέση της κατάταξης και θέλει πάση θυσία βαθμό ή βαθμούς, με την Ξάνθη να είναι στο +1. Ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με σκορ 2-0 εκτός έδρας στο τελευταίο ματς πριν από τη διακοπή. Κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στο πρώτο μέρος και για μία ώρα στο ματς, είχε το βαθμό της ισοπαλίας. Στο 60′ και στις καθυστερήσεις οι “Ερυθρόλευκοι” πέτυχαν τα δύο γκολ της νίκης. Προέρχεται από μία νίκη και δύο ισοπαλίες στα πρόσφατα πέντε ματς. Τρία σερί παιχνίδια έληξαν N/G. Σκοράρει σε 7 από τα 13 ματς που έχει δώσει εκτός έδρας.

Εκτίμηση: Το κίνητρο είναι ισχυρό για τους φιλοξενούμενους, όμως δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν ύστερα από τη διακοπή μηνών που υπήρξε. Ποντάρουμε στην ισοπαλία με απόδοση 3.20 στον stoiximan cy.

Το δεύτερο παιχνίδι που θα αναλύσουμε για τη βασική δυάδα, είναι από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, όπου το Αμβούργο φιλοξενεί τη Χόλσταϊν Κίελ.

Το Αμβούργο είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως έχει την ευκαιρία να “πιάσει” εκ νέου τη Στουτγάρδη στη δεύτερη και να μπει δυναμικά στο “κόλπο” της απευθείας ανόδου. Την προηγούμενη αγωνιστική, δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά επικράτησε με σκορ 3-2 της Βέχεν εντός έδρας. Δέχτηκε γκολ στο 12′, όμως απάντησε άμεσα και δύο λεπτά μετά ισοφάρισε. Στο 27′ ολοκλήρωσε την ανατροπή, αλλά στο 57′ έγινε το 2-2. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Κινσόμπι στο 76′. Δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια. 4/5 έληξαν με g/g και over 2.5. Δέχεται γκολ σε 8 από τα 15, ως γηπεδούχος.

Η Χόλσταϊν Κίελ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με αντίπαλο την Αρμίνια Μπίλεφελντ, με σκορ 1-2. Δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 23′ και πήγε στα αποδυτήρια με το εις βάρος της σκορ. Ωστόσο, ισοφάρισε στο 51′ και όλα έδειχναν ότι θα μπορούσε να κρατήσει το βαθμό της ισοπαλίας. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι σκόραραν εκ νέου και πήραν το “τρίποντο”. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Βέρνερ, ενώ μετρά μία νίκη και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς. Προέρχεται από έξι σερί παιχνίδια με γκολ εκατέρωθεν. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα είχαν και over 2.5.

Εκτίμηση: To Αμβούργο έχει το ισχυρότερο κίνητρο αφού θέλει να επανέλθει στη δεύτερη θέση που δίνει απευθείας άνοδο. Η Χόλσταϊν Κίελ είναι ουσιαστικά αδιάφορη. Ποντάρουμε στον άσο με over 1.5 γκολ με απόδοση 1.95 στον stoiximan cy.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Λαμία – Παναιτωλικός  Χ  (3.20)

Αμβούργο – Χόλσταϊν Κίελ  1 & Οver 1.5  (1.95)

Ηλίας Μαλιγιάννης