benfica lisbon
June 10, 2020 Προγνωστικά Στοιχήματος prognostika stoiximatos προγνωστικα προγνωστικα στοιχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος 10/06: Επιστρέφουν στις νίκες οι “Αετοί”

Καλημέρα στους αναγνώστες του Bethome Cyprus!

Η χθεσινή ημέρα ήταν άκρως επιτυχημένη για τη στήλη, καθώς επιβεβαιώθηκαν και τα δύο σημεία που προτάθηκαν. Η Πιούνικ με την Ουράρτου (1-2) επαλήθευσαν το over 2.5 γκολ, ενώ η Φαμαλικάο επικράτησε με σκορ 1-3 της Ζιλ Βιθέντε και πέρασε το 2 dnb. Το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα περιλαμβάνει λίγες αναμετρήσεις, όμως προκύπτουν ενδιαφέροντα σημεία για ποντάρισμα.

Το πρώτο παιχνίδι που θα αναλύσουμε είναι από την Primeira Liga της Πορτογαλίας, όπου η Πορτιμονένσε φιλοξενεί τη Μπενφίκα.

Η Πορτιμονένσε δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, καθώς παραμένει στη επικίνδυνη ζώνη και απέχει έξι πόντους από τη Πάκος Φερέιρα που για την ώρα σώζεται. Το ξεκίνημά της μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ήταν ελπιδοφόρο, αφού επικράτησε με σκορ 1-0 της Ζιλ Βιθέντε εντός έδρας. Το τέρμα που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην Πορτιμονένσε, πέτυχε ο Λούκας Φερνάντες στο 49′. Νίκησε έπειτα από εννέα αγωνιστικές. Μία νίκη και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα. 4/5 έληξαν με under 2.5 γκολ. 3/5 με no goal.

Η Μπενφίκα είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με την Πόρτο, αφού αριθμούν έκαστη από 60 πόντους. Οι “Αετοί” δεν εκμεταλλεύτηκαν τη “γκέλα” της Πόρτο με αντίπαλο τη Φαμαλικάο και αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με την Τοντέλα εντός έδρας, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν διαφορά δύο βαθμών στην κορυφή. Τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Μπενφίκα, η μία για το Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (3-3) προ διακοπής. Αήττητη για πέντε αγωνιστικές σε όλες τις διοργανώσεις, 3/5 ματς με αμφίσκορο.

Εκτίμηση: Η Μπενφίκα είναι δεδομένα ανώτερο σύνολο από την Πορτιμονένσε. Αμφότερες έχουν εξίσου ισχυρό κίνητρο, αλλά για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Ποντάρουμε στο “διπλό” με over 1.5 γκολ με απόδοση 1.70 στη bet365.

Το δεύτερο παιχνίδι που επιλέγουμε για τη βασική δυάδα της ημέρας, είναι από το Κύπελλο Δανίας, με την Άαλμποργκ να υποδέχεται την Άαρχους.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους την Κυριακή, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, στο ίδιο γήπεδο. Η Άαλμποργκ ισοφάρισε στο δεύτερο μέρος, αλλά πολύ γρήγορα έμεινε πίσω στο σκορ εκ νέου και βρέθηκε να χάνει με 1-3 στο 79′. Το μόνο που κατάφερε εν τέλει είναι να σκοράρει στο 88′ για το τελικό 2-3. Δεν της κόστισε στην κατάταξη, αφού έμεινε έκτη και θα παίξει πλέι οφ πρωταθλητή, με στόχο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετρά 4/5 ματς με over 2.5 γκολ και 3 σερί με αμφίσκορο.

Η Άαρχους ούσα εντελώς αδιάφορη στην τελευταία αγωνιστική, έδειξε την ποιότητά της και το πνεύμα νικητή που διαθέτει φέτος και πέρασε από την έδρα της Άαλμποργκ (2-3). Όταν χρειάστηκε, ανέβασε την απόδοσή της και σκόραρε τα γκολ που χρειαζόταν για τη “τρίποντο”. Μετρά δύο σερί νίκες στα επίσημα και τρεις στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο. 4/5 παιχνίδια έληξαν με γκολ εκατέρωθεν και τρία από αυτά είχαν σύνολο over 2.5.

Εκτίμηση: Αμφότερες θα διεκδικήσουν την πρόκριση, θέλουν να διακριθούν μέσω Κυπέλλου. Το πρόσφατο ματς μεταξύ τους είναι αντιπροσωπευτικό της φετινής τους εικόνας. Παρότι, το σημερινό είναι εντελώς διαφορετικό, με ισχυρό κίνητρο, περιμένουμε να σκοράρουν και οι δύο. Στο 1.75 το g/g στη bet365.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Πορτιμονένσε – Μπενφίκα  2 & Over 1.5  (1.70)

Άαλμποργκ – Άαρχους  G/G  (1.75)

Ηλίας Μαλιγιάννης