atletico de madrid
June 20, 2020 Προγνωστικά Στοιχήματος prognostika stoiximatos προγνωστικα προγνωστικα στοιχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος 20/06: Θετικό μομέντουμ και… αδιάφορες

Καλημέρα στους αναγνώστες του Bethome Cyprus!

Η χθεσινή ημέρα είχε μισή επιτυχία ξανά, αφού πέρασε η διπλή ευκαιρία 1Χ της Σεβίγια με τη Μπαρσελόνα (0-0), όμως το ίδιο σκορ είχαμε και στο ματς της Φαμαλικάο με τη Μπράγκα, στο οποίο ποντάραμε στο over 2.5 γκολ. Το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα είναι γεμάτο από αναμετρήσεις σε όλα πρωταθλήματα, αφού επιστρέφει στη δράση η Serie A.

– Το πρώτο παιχνίδι που θα αναλύσουμε είναι από τη La Liga, όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί τη Βαγιαδολίδ

Η Ατλέτικο συνέτριψε την Οσασούνα εκτός έδρας με σκορ 0-5, με πρωταγωνιστή τον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ των «Ροχιμπλάνκος», ένα σε κάθε ημίχρονο. Από το 79′ κι έπειτα τα υπόλοιπα τρία γκολ. Επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές και έδειξε ότι έχει ικανούς επιθετικούς που μπορούν να παράξουν παιχνίδι και να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, όταν… τους το επιτρέψει ο Σιμενόνε! Μετρά 5/6 παιχνίδια με γκολ εκατέρωθεν.

Η Βαγιαδολίδ αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Θέλτα εντός έδρας, σ’ ένα ματς που μάλλον συμβιβάστηκαν αμφότερες με το βαθμό. Μία νίκη και μία ισοπαλία η Βαγιαδολίδ μετά τη διακοπή, είναι στους 33 πόντους και απέχει πλέον επτά από την επικίνδυνη ζώνη και θεωρητικά είναι πιο άνετη όσο δεν πλησιάζουν οι ομάδες από κάτω της. 4/6 παιχνίδια έληξαν με αμφίσκορο. Σκοράρει σε εννιά από τα 15, εκτός έδρας.

Εκτίμηση: Η Ατλέτικο έδειξε καλό πρόσωπο επιθετικά μετά από μήνες και έχει καλή ψυχολογία. Θα τη δυσκολέψει η Βαγιαδολίδ, αλλά ποντάρουμε στο μομέντουμ των “Ροχιμπλάνκος” και επιλέγουμε τον άσο με over 1.5 που προσφέρεται σε απόδοση 1.85 στον stoiximan cy.

– To δεύτερο παιχνίδι για το στοιχηματικό δελτίο της ημέρας είναι από την προτελευταία αγωνιστική στη Bundesliga, όπου η Κολωνία υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η Κολωνία ηττήθηκε από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν με σκορ 3-1 εκτός έδρας για το πρωτάθλημα και συμπλήρωσε εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη. Ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά με την επανέναρξη κι έπειτα έχει δύο σερί ήττες και τέσσερις στα πρόσφατα έξι παιχνίδια. Εννέα σερί ματς με γκολ εκατέρωθεν. 4/6 έληξαν με σύνολο τερμάτων over 3.5.

Η Άιντραχτ επικράτησε της Σάλκε με σκορ 2-1 εντός έδρας και έφτασε τις δύο σερί επιτυχίες, ύστερα από την ήττα στο Μόναχο από τη Μπάγερν που την άφησε εκτός συνέχειας Κυπέλλου. Σκόραρε δύο τέρματα έως το 50′ και ολοκλήρωσε το ματς με αριθμητικό πλεονέκτημα. Τρία σερί παιχνίδια με g/g και over 2.5.

Εκτίμηση: Ουσιαστικά είναι αδιάφορες και οι δύο και αυτό θα βοηθήσει ώστε να γίνει ανοικτό παιχνίδι με υψηλό σκορ. Συνεπώς, επιλέγουμε ποντάρισμα στο g/g και over 2.5 με απόδοση 1.70 στον stoiximan.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Ατλέτικο – Βαγιαδολίδ  1 & Over 1.5  (1.85)

Κολωνία – Άιντραχτ  G/G & Over 2.5  (1.70)

Ηλίας Μαλιγιάννης