Roma vs Milan Serie A
June 28, 2020 Προγνωστικά Στοιχήματος prognostika stoiximatos προγνωστικα προγνωστικα στοιχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος 28/06: Δύο στα γκολ κι ένα συνδυαστικό

Καλημέρα στους αναγνώστες του Bethome Cyprus!

Θετικά έκλεισε η χθεσινή ημέρα για τη στήλη, αφού επιβεβαιώθηκαν δύο από τα τρία σημεία που προτάθηκαν. Η Λάτσιο επικράτησε της Φιορεντίνα (2-1) για τον άσο, στο Σέπσι – Βιτορούλ (3-3) επαληθεύτηκε από το ημίχρονο το over 2.5 γκολ, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκρίθηκε στην παράταση επί της Νόριτς (1-1) και χάθηκε το διπλό με over 2.5 γκολ. Το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα είναι γεμάτο από αναμετρήσεις στα μεγάλα πρωταθλήματα. Επίσης, υπάρχει δράση για τα προημιτελικά στο Κύπελλο Αγγλίας.

– To πρώτο παιχνίδι που θα αναλύσουμε σήμερα, είναι από τη Serie A, όπου η Μίλαν αντιμετωπίζει τη Ρόμα

Η Μίλαν προέρχεται από την ευρείας έκτασης νίκη με αντίπαλο τη Λέτσε εκτός έδρας και σκορ 1-4. Προηγήθηκε 0-1 στο ημίχρονο και παρά την ισοφάριση στο 54′, απάντησε ένα λεπτό αργότερα με τον Μποναβεντούρα. Στο 57′ το 1-3 και στο 72′ το τελικό 1-4. Νίκησε έπειτα από τρεις αγωνιστικές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι κοντά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια και αυτός είναι ο στόχος που της έχει απομείνει. Μετρά 3/5 παιχνίδια τελευταία με γκολ εκατέρωθεν.

Η Ρόμα πήρε δύσκολη νίκη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, επικράτησε με σκορ 2-1 της Σαμπντόρια εντός έδρας. Βρέθηκε να χάνει 0-1 στο πρώτο μέρος και πίεσε όσο μπορούσε το δεύτερο για να κάνει την ανατροπή. Στο 64′ ισοφάρισε με τον Τζέκο και ο ίδιος παίκτης στο 85′ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε αγώνες, όσους και το αήττητο σερί που «τρέχει». Μετρά τρία συνεχόμενα παιχνίδια με αμφίσκορο.

Εκτίμηση: Αμφότερες θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν στην επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει. Ικανές επιθετικά και ταυτόχρονα ευάλωτες αμυντικά. Ποντάρουμε στο over 2.5 γκολ με απόδοση 1.72 στη bet365.

– Το δεύτερο παιχνίδι που θα αναλύσουμε από το Κύπελλο Αγγλίας, με τη Λέστερ να υποδέχεται την Τσέλσι.

Η Λέστερ δε γύρισε στη δράση με την εικόνα που είχε πριν τη διακοπή, έκανε δύο σερί ισοπαλίες, με under 2.5 γκολ. Μία ισοπαλία στην έδρα της Γουότφορντ με σκορ 1-1 και μία δεύτερη χωρίς τέρματα εντός έδρας κόντρα στη Μπράιτον. Παρ’ όλα αυτά είναι αήττητη για τέσσερις αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχει 4/5 under 2.5 γκολ. Κρατά την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πρέπει να ανακάμψει για να μην κινδυνέψει.

Η Τσέλσι πήρε σπουδαία νίκη ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 2-1 ως γηπεδούχος. Προηγήθηκε στο 36′ με τον Πούλισιτς, όμως ο Ντε Μπράινε ισοφάρισε στο 55 για τους “Σίτιζενς”. Στο 78′ ο Γουίλιαν με εκτέλεση πέναλτι έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Λάμπαρντ. Δύο σερί νίκες με το ίδιο σκορ 2-1 με την επιστροφή στη δράση. Δύσκολα θα χάσει την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτίμηση: Και οι δύο ομάδες θέλουν να διακριθούν στο Κύπελλο. Δεν κλείνονται και αναζητούν το γκολ. Ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με απόδοση 1.70 στη bet365.

– Το τρίτο παιχνίδι είναι από την Eliteserien της Νορβηγίας, όπου η Μπούντε Γκλιμτ φιλοξενεί τη Σάρπσμποργκ

Η Μπούντε Γκλιμτ ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τη Ρόζενμποργκ (2-3) και πήρε μια δίκαιη νίκη. Με 13 γκολ στο ενεργητικό της και 3Χ3 είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Μόλντε. Σκόραρε 3+ γκολ σε όλα τα παιχνίδια της έως τώρα. Αήττητη για 11 αγώνες ως γηπεδούχος, έχει 3 σερί ματς με over 4.5 στο πρωτάθλημα φέτος.

Η Σάρπσμποργκ πραγματοποιεί κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν, έμεινε για τρίτο σερί ματς μακριά από τα θετικά αποτελέσματα. Για την ακρίβεια, ηττήθηκε και από τη Στρεμσγκούντσετ (2-3) στο προηγούμενο ματς, σ’ ένα παιχνίδι που υποδείχθηκαν τέσσερα (!) πέναλτι και έγιναν γκολ τα τρία. Η ιστορία θα μπορούσε να γραφτεί διαφορετικά αν δεν έχανε το πρώτο (11’) ο Χάλβορσεν. Μετρά 4/6 παιχνίδια τελευταία με over 2.5 γκολ. 

Εκτίμηση: Φαβορί για ακόμα μία νίκη η Μπούντε Γκλιμτ, ενώ η Σάρπσμποργκ θέλει να πάρει επιτέλους ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχει την ικανότητα να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων. Ποντάρουμε στον άσο με g/g με απόδοση 2.80 στη bet365.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Μίλαν – Ρόμα  Over 2.5  (1.72)

Λέστερ – Τσέλσι  G/G  (1.70)

Μπούντε Γκλιμτ – Σάρπσμποργκ  1 & G/G  (2.80)

Ηλίας Μαλιγιάννης

 

Ακολουθήστε μας στα Social Media

Facebook      Twitter      Instagram