Meridianbet CY
August 1, 2019 Προσφορές meridianbet prosfores προσφορες

Meridianbet: Προσφέρει δεκάδες επιλογές σ’ ένα ματς που υπόσχεται γκολ

«Χορταστικό» ήταν το παιχνίδι στη Σλοβενία ανάμεσα στη Ντομζάλε και τη Μάλμε, με το τελικό 2-2 να μην αφήνει περιθώρια εφησυχασμού σε καμία από τις δύο. Η meridianbet δίνει αμέτρητες επιλογές στους παίκτες για ποντάρισμα, σε τελικό νικητή, γκολ που θα επιτευχθούν στο ματς και συνδυαστικά.

Η Μάλμε είναι στην κορυφή της κατάταξης του πρωταθλήματος Σουηδίας μαζί με την ΑΙΚ Στοκχόλμης, όμως μετρά μόλις μία νίκη σε πέντε αγώνες πρόσφατα. 3/5 ματς με τέρματα εκατέρωθεν συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου αγώνα με τη Ντομζάλε. Στο 1.82 προσφέρει η meridianbet ακόμα ένα αμφίσκορο για τις δύο ομάδες.

Η Ντομζάλε ύστερα από δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, συγκέντρωσε μόλις έναν πόντο από την πρεμιέρα. 4/5 ματς με γκολ εκατέρωθεν, δείχνει να έχει ευάλωτη άμυνα με παθητικό 11 γκολ σε πέντε επίσημους αγώνες έως τώρα. Δύο αγώνες πρωταθλήματος με ισάριθμα combo με g/g & over 3.5.

Στη σελίδα της meridianbet υπάρχουν δεκάδες επιλογές πονταρίσματος για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά ματς της ημέρας.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις